';
side-area-logo

4×4

Sed dolor tortor, efficitur at enim sodales, finibus porttitor sapien.
Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +
  • LinkedIN
Share
Description

Activitats d'estiu en 4x4Pack 1. 4x4 + dinar + cavallsExcursió 4x4
Espectacular i única amb tots terrenys 4x4 per descobrir la natura, els paisatges i la tranquil·litat de les valls d’alta muntanya que contrasta amb el ritme bulliciós de la vida comercial d’Andorra. Passatge per els tradicionals camins de contrabandistes, per pobles que guarden tot l’encant de l’arquitectura típica de la zona i envoltats de boscos del parc Natural de l’Alt Pirineu, al mateix temps la diversió de tota la família esta assegurada.

Dinar
Degustació dels plats típics de la zona a un dels millors restaurants de la zona. Escudella , assortiment d’embotits amb amb amanida, graellada de carn (Xai a la brasa, xoriço, botifarra blanca, patata al caliu) , postres a escollir. Aigua mineral, vi, cafès i digestius inclosos.

Cavall
Passeig a cavall amb un guia especialitzat. Aquestes excursions estan dirigides a persones de qualsevol edat i nivell. Es fan dintre d’un circuit del parc Natural de l’Alt Urgell seguint la vora del riu de Seturia per gaudir de la natura i bellesa de l’alta muntanya rural amb unes vistes espectaculars del poble d’Os de Civís.


Preu:

85,00€

per persona

Pack 2. 4x4 + dinarExcursió 4x4
Passatge per els tradicionals camins de contrabandistes, per pobles que guarden tot l’encant de l’arquitectura típica de la zona i envoltats de boscos del parc Natural de l’Alt Pirineu, al mateix temps la diversió de tota la família esta assegurada.

Dinar
Degustació dels plats típics de la zona : Escudella , assortiment d’embotits amb amanida, graellada de carn (Xai a la brasa, xoriço, botifarra blanca, patata al caliu) , postres a escollir. Aigua mineral, vi, cafès i digestius inclosos.


Preu:

70,00€

per persona

Pack 3. 4x4 + cavallExcursió 4x4
Espectacular i única amb tots terrenys 4x4 per descobrir la natura d’una manera divertida , els paisatges i la tranquil·litat de les valls d’alta muntanya que contrasta amb el ritme bulliciós de la vida comercial d’Andorra. Passatge per els tradicionals camins de contrabandistes, per pobles que guarden tot l’encant de l’arquitectura típica de la zona i envoltats de boscos del parc Natural de l’Alt Pirineu, al mateix temps la diversió de tota la família esta assegurada.

Cavall
Passeig a cavall amb un guia especialitzat. Aquestes excursions estan dirigides a persones de qualsevol edat i nivell. Dintre d’un circuit del parc Natural de l’Alt Urgell seguint la vora del riu de Seturia per gaudir de la natura i bellesa de l’alta muntanya rural amb unes vistes espectaculars del poble d’Os de Civís.


Preu:

70,00€

per persona
Info